Natuurstenen armband Guinny Dark’nWhite

15 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Prachtige handgemaakte natuurstenen armband met elastisch koord.
Gemaakt met bijzondere natuurstenen, afrikaanse bloedsteen (heliotroop) en witte maansteen in 8 mm kralen. Dat afrikaanse bloedsteen klinkt luguber maar de rode vlekjes in de steen, waar de naam aan te danken is, worden veroorzaakt door ijzer oxide.
Deze armband is in beperkte oplage gemaakt door onze vrijwilligers, dus je hebt ook echt een uniek sieraad in handen.

En met jouw aankoop steun je de opvang en herplaatsing van cavia’s. Dus dat is dubbel genieten!

Standaard maken we de armband in medium (18 cm). Wil je de armband in een afwijkende maat? Vermeld dit dan in het maatvakje  op deze pagina. Of stuur even een mailtje naar website@stichtingcavia.nl We maken de armband dan voor jou op maat zonder extra kosten. Let wel dat de levertijd dan iets langer wordt, c.a. 3-4 dagen.

* Zie de laatste afbeelding voor tips om de juiste polsmaat op te meten.