Adoptielijst

Adopteerbare Cavia’s Bakkeveen

Kijk hier onder voor Adopteerbare cavias in Bakkeveen
Bel met 0516 – 54 15 71 (op woensdag en zaterdag) als u interesse hebt in een Adopteerbare cavia uit Bakkeveen.

• Suzie is een heel oud dametje van 9 jaar, ze is is een rood/witte Coronet en nog erg kwiek voor haar leeftijd, ze bleef alleen over.

• Noura is een rood/witte Lunkarya zeug van 4,5 jaar en mag samen met Cara in het dorp wonen.

• Cara is een coronet crème met wit zeugje van 4,5 jaar, ze is samen met Noura binnen gebracht

• Jopie is een zilveragouti met wit zeugje van 5 jaar, haar maatje is overleden.

• Olivier is een Ridgeback driekleur castraat van 5 jaar, wegens gezondheidsredenen van de eigenaar woont hij nu in het dorp.

• Tammo is een castraat van 5 jaar en is samen met Snuf en Snuit afgestaan i.v.m. verhuizing, vanwege zijn leeftijd mag hij in het dorp blijven.

• Snuit is een zeugje van 5 jaar en is afgestaan i.v.m. verhuizing en mag samen met haar hok genootjes snuf en Tammo in het dorp wonen

• Snuf is een zeugje van 5 jaar en is afgestaan i.v.m. verhuizing, vanwege haar leeftijd mag ze bij ons blijven samen met Snuit en Tammo.

• Pim is een castraat van Juli 2019,hij heeft een extra voortand en mag voor observatie en eventuele behandeling bij ons blijven

• Tinus is een gecastreerd beertje van augustus 2018. Hij is samen met Babs binnengekomen en mogen samen hun oude dag in het dorp slijten.

• Ranja is een zeugje van ongeveer 3 jaar in mei 2022. Ze is gewend om in een grote groep te leven met veel ruimte en past perfect in de groep.

• Pip is een zeugje van ongeveer juni 2018. Nadat haar maatje is overleden, is ze bij ons komen wonen. We hebben besloten haar niet te herplaatsen in verband met chronische blaasproblemen.

• Norman is een gecastreerde beer van oktober 2016. Hij is bij ons gekomen na het overlijden van zijn maatje. Je kan hem vaak terug vinden bovenop het bedje in het hooi.

• Musha is een zeugje van ongeveer 5 jaar oud in augustus 2022. Ze heeft een bultje bij de heup waar ze niet meer aan geopereerd kan worden. Hierdoor mag ze zolang ze pijnvrij is bij ons in het dorp blijven wonen.

• Muis is een zeugje van april 2018. Ze mag in verband met haar leeftijd bij ons in het dorp blijven wonen.

• Macho is een oudere dame van ongeveer 6 jaar in december 2021. Ze is bij ons afgestaan na het overlijden van haar maatje, en mag in verband met haar leeftijd bij ons in het dorp blijven wonen.

• Janey is een zeugje van oktober 2019. Ze is bij ons gekomen via onze locatie in Oude-Tonge. Door een hersenbloeding heeft ze verminderd oriëntatie vermogen en schudt ze altijd met haar hoofdje.

• Bechamel is een gecastreerd beertje. Hij is binnengekomen via ons locatie in Oude-Tonge die ging stoppen in verband met emigratie.

• Babs is een zeugje van ongeveer 4 jaar in augustus 2022. Babs is gevoelig voor blaasproblemen. Om haar goed in de gaten te kunnen houden, hebben we besloten haar bij ons in de dorp te houden.

• Ankie is een zeugje van ongeveer 4 jaar in mei 2022. Ze is door de dierenambulance bij ons binnengebracht. Sinds het begin is ze al aan het kwakkelen met haar gezondheid. Daarom hebben we besloten dat ze bij ons in het dorp mag blijven wonen.

• Macho is een oude zeug van 6 jaar, haar maatje is overleden en ze mag in het dorp wonen vanwege haar leeftijd.

• Goudlokje haar maatje is overleden.

• Wilt u graag onze niet-herplaatsbare cavia’s ondersteunen, maar kunt u niet kiezen uit al die lieve diertjes? Dan is het nu ook mogelijk op de hele groep financieel te adopteren. U krijgt dan niet een certificaat van één specifieke cavia toegestuurd, maar van de hele groep.