Blogs en nieuwsberichten

Jelke

Jelke is een choco teddy mix heer, van ongeveer 1,5 jaar oud. Hij is onlangs gecastreerd en mag vanaf 3-2-23 bij de dames. Hij is makkelijk in de omgang alleen nog niet zoveel gewend maar met geduld, liefde en snackjes moet dit helemaal goed komen.

Floyd

Deze leuke dierkleur heer is Floyd, hij is geboren op 14-7-2022. Floyd is onlangs gecastreerd en mag vanaf 3-2-23 bij de dames. Floyd kan als je met een hoog stemmetje in combinatie met een erwten vlok vrolijk Floyd trucje roept een rondje draaien.

Roos

Deze lieve dame is roos, ze is ongeveer een klein jaartje oud volledig zwart met witte stipjes op de neus. Ze is samen met haar jongen binnen gebracht, deze zijn inmiddels groot genoeg om op eigen pootjes te staan zodat Roos weer kan genieten van de rust. Ze verhuist graag met of naar minimaal 1 soort genootje.

Lulu

Lulu is een kleine dame van ongeveer 2 maanden oud. Ze is een goud aqouti maar heeft kleine bruine vlekjes. Ze vind net als haar zusjes alles nog erg spannend en zal wat tijd nodig hebben om te wennen aan alle omgevings geluiden en bewegingen maar zal dankzij haar leeftijd snel gewend zijn.

Lotje

Deze kleine dame is Lotje. Lotje is een goud aqouti dametje van ongeveer 2 maanden oud. Ze is klaar om op eigen pootjes te staan met een of meerdere soortgenootjes. Ze vind alles nog wel erg spannend maar zal dankzij haar jonge leeftijd redelijk snel uit haar schulp kunnen kruipen.

Nanu

Deze kleine uk is Nanu, Ze is ongeveer 2 maanden oud en klaar om op eigen benen te staan met 1 of meerdere leuke soort genootjes. Ze vind alles nog wel een beetje spannend maar zal dankzij haar jonge leeftijd redelijk snel wennen aan alle geluidjes en bewegingen in de omgeving.

Glowie

Dit knappe zeugje is Glowie, Ze is ongeveer 10 maanden oud en een gladharige zalm aqouti. Ze is binnen gekomen met haar jongen. Deze staan inmiddels op eigen benen waardoor Glowie herplaatst mag worden. Ze kan het goed vinden met andere cavia’s. Mensen vind ze daarin tegen nog wel erg eng.

Denver & Denzel

Dit leuke lunkarya koppel zijn Denver en Denzel. Ze zijn beide rond de 1,5 jaar oud. De lilac krullende lokken behoren tot Denver en de rode en witte krullende lokken behoren tot Denzel. Ze zijn nog niet zoveel gewend maar wel makkelijk de in de omgang . Ze verhuizen enkel samen naar een nieuw baasje.

Ben & Jerry

Ben & Jerry zijn 2 heren van ongeveer 2 jaar oud. Beide hebben ze lange lokken maar wel verschillend. Jerry Links op de foto heeft meer de vacht van een Lunkarya en Ben rechts op de foto de vacht van een Peruviaan mix. Ze hebben het samen gezellig en verhuizen daarom ook enkel als duo.

Daan & Bram

Dit knappe Peruviaan beren koppel zijn Daan & Bram. Beide rond de 1,5 jaar oud. Wie is wie? daar zijn we nog niet over uit. Ze lijken zoveel op elkaar. Daan & Bram kunnen het onderling goed vinden en willen daarom ook graag samen verhuizen.

Marshmellow & Chocolate

Dit leuke beren koppel zijn Marshmellow en Chocolate. Het zijn 2 broertjes van ongeveer 2 jaar oud. Ze hebben altijd samen gezeten en kunnen het goed vinden onderling. Ze zijn beide erg nieuwsgierig en actief, Kijken graag over het randje van hun verblijf om te kijken wat er nou allemaal gebeurd. Ze willen graag samen als duo verhuizen naar een nieuw huisje.

Brownie

Brownie is een rode gladhaar castraat. Hij is geboren op 2-5-2021. Hij heeft een vrolijk snoetje en is na een periode als vrijgezel blij met het gezelschap van een dame. Hij verhuist dan ook graag met of naar een of meerdere dames.

Appel & Lemon

Dit leuke duo zijn Appel en Lemon. Appel is een dierkleur langharige castraat van ruim 2,5 jaar oud waarvan hij al meer dan 1,5 jaar in de opvang verblijft. Aan zijn zijde heeft hij Lemon een crème gladhaar zeug uit juli 2021. Lemon verblijft ook al bijna een jaar in de opvang. Samen zoeken ze een nieuw huisje.

Jaap

Jaap is een jonge castraat van ongeveer 7 maandjes jong. Hij vind alles nog erg spannend en zal tijd en geduld nodig hebben naast veel liefde om uit zijn schulp te kruipen. Hij is onlangs gecastreerd en mag vanaf 3-2-23 bij de dames.

Gizmo

Gizmo is een rustige en beetje nieuwsgierige zilveraqouti met wit castraat. Hij is geboren in februari 2020. Onlangs is hij gecastreerd en mag daarom vanaf 3-2-23 bij de dames. Hij kijkt er naar uit om zijn 3de verjaardag met een dame te vieren, wie weet wel bij jullie?

Stefan

Stefan is een jonge goudaqouti man van ongeveer 7 maanden. Hij is onlangs gecastreerd en mag vanaf 3-2-23 bij de dames. Stefan is nog niet veel gewend in zijn korte leventje en vind daarom alles nog erg spannend.

Ellen

**Gereserveerd**

Ellen is een crème California Peruviaan, ze is ongeveer 1 jaar oud. Ze is rustig en nog een beetje timide maar went snel aan het omgeving. Ze is makkelijk in de omgang met andere cavia’s en vind eigenlijk veel wel prima. Ze verhuist graag naar of met een soort genootje.

Kenny-b & Aqasie

*tijdelijk niet beschikbaar* Dit leuke duo zijn Kenny-b & Aqasie, ze zijn beide ongeveer 1 jaar oud en gecastreerd. Kenny-b is de zwart witte Peruviaan en Aqasie is de zwart witte ridgeback. Beide zijn erg nieuwsgierig naar wat er in hun omgeving gebeurd, Aqasie laat zich ook makkelijk onder zijn kinnetje kriebelen. Ze kunnen het samen goed vinden en mogen daarom samen verhuizen.

Jumpy

Jumpy is geboren in augustus 2020, hij is een rood/zwarte gladhaar. Jumpy is recent gecastreerd en mag vanaf 3-2-23 bij de dames. Hij vind alles nog erg spannend en heeft daarom tijd nodig om te wennen in een nieuwe omgeving. Hij zoekt daarom ook een thuis waar hij dit op zijn gemakje mag en kan doen met behulp van goed gezelschap.

Babbel

Deze driekleur castraat is Babbel van ongeveer 2 jaar oud. Hij is recent gecastreerd en mag daarom pas vanaf 3-2-23 bij de dames. Hij is een vrij nieuwsgierige heer en kan niet wachten om zijn lange lokken in de strijd te gooien om 1 of meerdere dames voor zich te winnen, en wellicht wel u als baas?