Blogs en nieuwsberichten

Fred&Pip

Ze lijken een beetje verdwaald hier tussen de cavia’s, maar een dier in nood kunnen we niet in de kou laten staan. Fred (bijnaam Bunny) is in het bos gevonden. Nadat we geen eigenaar konden vinden, is hij bij ons gecastreerd. We vermoeden dat hij uit een huis komt waar hij los mocht lopen. Hij is namelijk netjes zindelijk en vindt het heerlijk om hier vrij door de opvang te lopen. Wij zoeken dan ook bij voorkeur een plek binnen (deze temperatuur is hij bij ons gewend) waar hij zo veel mogelijk los kan lopen. Pip (R) is een dame van ongeveer twee jaar oud en is in de opvang gekomen na het overlijden van haar maatje. Ze is erg sociaal en het was meteen dikke mik met Fred. Ze huppelen heerlijk samen door de opvang.

Herman & Harold

Deze twee pluizenbollen zijn Herman en Harold, beide heren zijn geboren in juli 2020 en lunkarya. Herman is choco met wit en Harold is choco crème met wit. Beide hebben ze een chronische longproblemen, maar dit maakt ze met de lange lokken niet minder leuk!

Wopke

Deze knappe wit met créme castraat is Wopke, Hij is ongeveer 6 maanden oud. Wopke vind alles enorm spannend en heeft daardoor ook veel tijd en geduld nodig om te wennen aan zijn nieuwe omgeving. We merken in de opvang dat hij steeds minder bang word.

Pascal & Benjamin

** Tijdelijk niet beschikbaar** Deze twee knappe heren zijn in het bos gevonden en daarna na de opvang gebracht, ze kunnen het samen goed vinden. Beide zijn geschat op een paar maandjes oud ( ongeveer juli 2022). Benjamin is de goudaqouti rood en Pascal de solid goudaqouti met witte stip op de neus.

Maya

Deze kleine knappe rode met witte teentjes borstel is Maya. Ze is geboren op 30-10-22. Ze is avontuurlijk en graag in gezelschap van haar soort genootjes.

Ewout

***Gereserveerd**

Ewout is een gecastreerde beer uit augustus 2020, hij heeft een kruintje en is rood met zwart. Ewout is dol op zijn dames en heeft er het liefste meer dan 1. Daarom zien we Ewout ook graag verhuizen naar of met meerdere dames. Het is een ondernemend typje die zijn dames goed in Toom houd.

Lotte

Deze lieve dame is Lotte, ze is een gladhaar creme met wit van ongeveer 2,5 jaar oud. Ze is een lieve cavia die super nieuwsgierig en schattig tegelijk is. Ze is graag in het gezelschap van een castraat.

Sem

Deze lieve driekleur gladhaar castraat is Sem, Sem is rond de 5 maanden oud. Hij mag inmiddels samen met dames wonen. Wie geeft dit schattige snoetje een thuis?

Bram

Deze knappe castraat is Bram, Bram is geboren in februari 2022, en staat graag met zijn neus vooraan! Hij is onlangs gecastreerd en mag inmiddels genieten van gezelschap van de dames.

Dusty & Bradley

Deze twee leuke heren zijn Dusty & Bradley. Beide hebben ze mooie rode met witte lange lokken. Dusty is een alpaca geschatte leeftijd is op augustus 22. Bradley is een scheltie geschatte leeftijd is april 22. Beide heren zijn gevonden in het bos en toen bij ons gebracht. Ze willen graag samen naar een liefdevol huisje verhuizen.

Vuurvlam & Coco

Deze twee beren zijn vuurvlam en Coco, ze zijn beide 2,5 jaar oud. Vuurvlam is de rode borstel met de witte neus en Coco is een zwart bruine gladhaar. Ze kunnen het samen goed vinden en willen daarom ook graag met zijn 2tjes verhuizen naar een nieuw baasje.

Snowy

Snowy is een witte lunkarya mix geboren in november 2022. Hij is onlangs gecastreerd en moet daarom nog even wachten tot 7-4-23 voordat hij gezelschap van leuke dames mag hebben. Hij is makkelijk in de omgang maar vind alles nog wel een beetje spannend.

Suze & Finn

Suze en Finn zijn twee rex zilveraqouti’s, Suze is geboren op 10-9-2021 en Finn op 1-9-2018. Ze zijn samen een schattig duo, ondernemend en dol op elkaar. Wie geeft deze knappe koppies een liefdevol thuis?

Snuf & Joepie

Dit knappe créme California duo zijn Snuf en Joepie, het zijn twee broertjes die geboren zijn op 27-8-2020. Ze kunnen het samen goed vinden en willen daarom ook graag samen verhuizen. Beide broertjes zijn klein van stuk.

Louie

Deze knappe driekleur is Louie, Hij is ongeveer 7,5 maand oud en gecastreerd, hij mag inmiddels bij de dames maar zit nu nog bij Knabbel, ze kunnen het samen erg goed vinden en mogen daarom ook samen als beren koppel verhuizen.

Knabbel

Deze leuke witte gladhaar castraat is Knabbel, Hij is ongeveer 3,5 maand oud en mag inmiddels bij de dames. Momenteel zit hij met een andere castraat Louie, Zij kunnen het samen erg goed vinden dus ze mogen ook als een leuk beren koppel verhuizen.