Blogs en nieuwsberichten

Binky

Binky is een knappe coronet zeug geboren op 10 februari 2020. Ze is een sociale cavia en makkelijk in de omgang, met zowel mensen als cavia’s. Graag herplaatsen we deze dame met/bij een lieve castraat. Met wie mag Binky haar tweede verjaardag gaan vieren?

Lizzy

Dit is Lizzy. Ze is geboren in april 2020. Ze is heel lief en knuffelig. Als je haar knuffelt en aait piept ze zacht tegen je. Ze heeft een nieuwsgierig karakter en houdt van lekker eten . Ze heeft heerlijk zacht haar wat soms vachtverzorging nodig heeft. Het liefst wordt ze met een castraat uit geplaatst.

Sunny

Dit lieve kleine beertje heet Sunny. Hij is gecastreerd en hij is nu 5 maanden oud. Hij is met een grote groep binnen gekomen in de opvang, waar hij niet veel interactie had met mensen. Hij is nog wat schuw, maar hij begint steeds meer nieuwsgierig te worden. Hij wordt graag uitgeplaatst met een lief dametje.

Sara

Deze grote dame heet Sara. Ze is in januari 2 jaar. Ze is langharig dus ze heeft zo nu en dan een beetje vachtverzorging nodig. Ze kan dominant zijn, dus graag plaatsen we haar uit met een  gecastreerde beer.

Theresia

Dit leuke dametje is Theresia. Ze is van maart 2021. Ze heeft een mooie lilac en witte kleur. Theresia is erg lief en nieuwsgierig. Veel mensen vinden haar rode oogjes eerst eng om te zien, maar als je goed kijkt zie je dat Theresia ontzettend lief is. Ze wordt graag uitgeplaatst met een lieve beer en/of één of meerdere lieve zeugjes.

Walter

Dit is Walter. Hij is geboren in januari van 2021. Hij heeft een mooie chocoladebruine kleur samen met witte strepen. Op zijn hoofd heeft hij een mooi wit kruintje. Hij is eerst wat schuw, maar zodra hij iemand goed kent kan hij heerlijk knuffelen. Zoals je kunt zien heeft Walter een wat droefig gezichtje, hij zou zo graag naar een nieuw huisje willen gaan en samenwonen met een of meerdere lieve zeugjes.

William & Kapitein Haak

Deze twee schattige beertjes heetten William en Kapitein Haak. Kapitein Haak heeft een wit blesje en William heeft een heel lief bruin snoetje. Ze zijn allebei ongeveer 1 jaar oud. Ze vinden mensen nog wat eng, maar ze beginnen steeds meer te wennen. Ze zijn altijd over te halen met een lekker stukje witlof. Ze hopen dat ze binnenkort samen naar een heel gezellig nieuw huisje mogen gaan!

Bashfull&Collin

Dit zijn Bashfull en Collin. Het zijn twee beertjes van ongeveer drie jaar oud. Collin heeft prachtig zwart krulhaar, Bashfull heeft dit ook maar dan met een paar bruine vlekjes er door heen. Deze twee heertjes zijn allebei best schuw, maar met veel liefde en lekkere hapjes krijgen ze steeds meer vertrouwen in mensen. Hun haar heeft wat extra verzorging nodig, zodat ze niet vies worden en klitten krijgen. Bashfull en Collin zijn goede vriendjes van elkaar en willen graag samen naar hun nieuwe huisje verhuizen!

Valerio

Valerio is onze amerikaans gekruind rood cavia. Valerio is gecastreerd en kan bij zeugjes worden geplaatst. Hij is lief, rustig, een heeft een zachte karakter. In het hok vind hij alles nog een beetje spannend, maar hij gaat voorzichtig op onderzoek uit.

Joop

Joop is een Engels gekruinde crème cavia. Joop is gecastreerd en zit nu bij een groepje dames. Joop is een rustige, lieve, knuffel cavia. Hij is een heel mooie, dikke, grote cavia met glanzend glad haar. Hij perfect voor kinderen en families.

Happy & Grumpy

Happy en Grumpy horen samen te zijn. Happy is onze borstel schimmel cavia en Grumpy is een ridge crème cavia. Ze zijn allebei niet gecastreerd. Hun herkomst is Applescha en ze zijn samen in een doos voor de deur gevonden. Ze zijn super zacht en glad. Happy is een rustige, sociale, lieve cavia die perfect is om mee te knuffelen. Grumpy is een super lieve cavia, hij is erg nieuwsgierig.

George

George is onze kleine rood gladhaar cavia. George heeft bruin, zacht, glanzend haar. Hij is gecastreerd en zijn herkomst is Burgum. George is een heel nieuwsgierige, avontuurlijk, lieve cavia. Hij houd vooral van ontdekken en kan heel hard rennen.

Sam&Billy

Sam en Billy zijn een leuk koppel. Ze zijn beide beertjes. Sam is een gladhaar choco rood en is 1,5 jaar oud. Billy is een gladhaar goudagouti van 6 maanden oud. Ze kunnen goed met elkaar maar ook zijn ze sociaal naar mensen toe.

Peter&Pan

Peter en Pan zijn allebei beertjes. Ook zijn het broertjes en zijn geboren in mei 2021. Peter is een CH-Teddy Zwart. Pan is een CH-Teddy Zilveragouti-wit. Ze kunnen super goed samen en zijn sociaal naar mensen toe.

Jip&Pip

Jip en Pip zijn beide beertjes. Jip is een US-Teddy driekleur en is van juni 2021. Pip is een lunkarya wildagouti en is ook van juni 2021. Bij Pip moet het haar zo nu en dan geknipt worden.  Het is een super leuk en lief koppel, maar zijn nog wel een beetje bang.

Frederik

Frederik is een gecastreerd beertje van 1 jaar oud. Hij is een gladhaar driekleur. Frederik heeft bijna geen oren meer, die zijn toen hij in een grote groep zat aan geknaagd door de anderen. Hij heeft hier verder geen last van. Hij is een bange cavia, maar kan wel super goed met andere cavia’s.

Daan

Daan is een lieve en rustige castraat van juni 2020. Hij is een Engels Gekruind Witte cavia. Daan is erg lief in de omgang en kan goed met andere cavia´s in een koppel. Hij houd erg van aandacht.

Burt&Bonzo

Burt en Bonzo zijn een super lief koppel en kunnen super goed met elkaar. Het zijn beide beertjes. Burt is een Borstel Driekleur en is 1,5 jaar oud. Bonzo is een Borstel Wit/Zwart en is ook 1,5 jaar oud.

Boris & Thymen

Boris en Thymen zijn een super lief koppel, Ze zijn beide beertjes. Boris is een Lunkarya zwart en is ongeveer 2 jaar oud. Bij Boris is vachtverzorging belangrijk en moet regelmatig geknipt worden. Thymen is een Gekruind Driekleur en is van 17-06-2021. Hij heeft een midden oorontsteking gehad en daardoor staat zijn hoofd iets schreef. Hij heeft hier geen last van. Boris houd van aandacht, Thymen iets minder.

Sjakie en Phill

Dit super lieve duo is via onze locatie in Oude-Tonge bij ons gekomen. Sjakie (L) is nog vrij jong (19-7-2021) en beetje verlegen. Phill (R) is juist al wat ouder (oktober 2018) en enorm rustig. Hij zit vrolijk in het midden van zijn hok te piepen tot iemand hem even over z’n bolletje kriebelt. Je ziet hem echt genieten van de aandacht. En met zijn vrolijke gepiep zorgt hij altijd voor gezelligheid in huis. Wie biedt dit leuke duo een huis vol knuffels en aandacht.