Blogs en nieuwsberichten

Ben

Ben is knappe beer van 7 maand in okt. 2019. Hij is gecastreerd op 2 november 2019 en kan bij zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en een echte goedzak. Eten beschouwt hij als de grootste prioriteit en we zoeken een leuk huisje voor hem waar hij samen met 1 of meerdere soortgenoten zijn favoriete activiteit kan uitvoeren.

Ceasar

Ceasar is een grote, schattige pluizenbol. Hij vindt alles erg interessant (een goeie foto maken was moeilijk, de camera was namelijk erg interessant). Hij is geboren in 2018 en is gecastreerd op 23-11-2019. Hij is erg lief en houdt van aandacht. Wie geeft hem een leuk huisje met 1 of meerdere zeugjes?

Chewie

Chewie is een pluizig gecastreerd beertje. Hij is ongeveer 10 maand oud in nov. 2019. Hij is gecastreerd op 23-11-2019. Hij kan vanaf 23-12-2019 bij zeugjes worden herplaatst, waar hij natuurlijk niet op kan wachten. Hij vindt oppakken nog wel wat spannend maar als hij eenmaal bij mensen zit vindt hij alles goed.

Marino

***GERESERVEERD***

Marino is een knap beertje, geboren rond oktober 2017. Hij is gecastreerd op 28-09-2019 en kan bij leuke zeugjes worden herplaatst. Hij gaat graag zijn eigen gang en trekt zich niet zo veel aan van andere caviaatjes. We herplaatsen hem graag bij 1 of meerdere zeugjes.

Zwabber

Zwabber is een schattig, pluizig beertje van ongeveer 7 maanden oud (in nov.2019). Hij is gecastreerd op 23-11-2019 en kan vanaf 23-12-2019 bij zeugjes worden herplaatst. Het is een echte knuffel met een leuk karakter. Veel dingen zijn nog wel een beetje spannend, maar hij went gelukkig snel aan dingen.

Marley

Marley is een echte lieverd. Hij is erg rustig en vindt eigenlijk haast alles wel goed. Hij is gecastreerd op 27-11-2019 en is ongeveer 2 jaar oud in okt. 2019. Hij kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Hij is geschikt voor kinderen.

Mickey

Mickey is een knappe senior beer. Hij is ongeveer 4 jaar in nov. 2019 en is gecastreerd op 27-11-2019. Vanaf 27-12-2019 kan hij bij zeugjes worden herplaatst. We willen hem graag herplaatsen bij 1 of meerdere zeugjes waarmee hij van zijn oude dag kan genieten.

Pedro

Pedro is een lieve beer van ongeveer 2 jaar (in dec. 2019). Hij is binnengebracht met een scheef kopje, waarmee hij zich gelukkig erg goed kan redden. Hij is gecastreerd op 27-11-2019 en kan vanaf 27-12-2019 bij zeugjes worden herplaatst.

Smikkie

Smikkie is een schattig beertje van ongeveer midden 2017. Hij is gecastreerd op 16-11-2019 en kan vanaf 16-12-2019 bij zeugjes worden herplaatst. Hij is nog vrij schuw, maar met veel aandacht en tijd (en natuurlijk wat lekkere groentes) zal hij waarschijnlijk goed bijtrekken. Hij is geschikt voor kinderen en we plaatsten hem graag bij 1 of meerdere zeugjes uit.

Dex

Dex is een jonge gecastreerde beer. Hij is geboren rond september 2019 en is gecastreerd op 27-11-2019. vanaf 27-12-2019 mag hij bij zeugjes worden herplaatst, waar hij natuurlijk niet op kan wachten. Hij is erg enthousiast en vindt veel dingen interessant. Maarrr.. soms wordt het toch wel een beetje spannend. Hij is nog erg jong en kan nog goed gesocialiseerd worden met veel tijd en aandacht. Wie geeft hem een goed huisje?

Wheepy

Wheepy is een Skinny! Een naakte cavia. Hij is geboren rond mei 2017 en is gecastreerd op 02-11-2019. Hij kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Hij heeft extra verzorging nodig, omdat hij geen vacht heeft. Hij is hierdoor extra gevoelig voor tocht en soms moet zijn huid een beetje ingevet worden (vraag naar evt. meer informatie voor de verzorging). Hij heeft alleen een beetje haar op zijn neus en pootjes. Hij is ook gek op mutsjes!

Pocahontas

Pocahontas is een knappe zeug en is een echte goedzak. Ze is geboren op 02-08-2017 en is met een groepje cavia’s binnengebracht. Soms vindt ze vingers wel heel erg leuk (bijten doet ze niet maar hier even om denken is wel handig). We plaatsen haar graag bij een gecastreerde beer of een castraat met 1 of meerdere zeugjes. Ze kan zich goed redden in een groep en met 1 caviaatje alleen vermaakt ze zich ook goed.

Bob en Marley

Bob en Marley zijn 2 erg lieve cavia’s die ondertussen al een tijdje in de opvang verblijven. Ze zijn rond juni 2017 geboren en zijn eerder uitgeplaatst geweest, maar na de vakantieopvang niet meer opgehaald. We zoeken nu een goed huisje voor ze waar ze de rest van hun leven lekker kunnen genieten.

Paul en Lasagne

Paul en Lasagne zijn samen een schattig, bijzonder berenkoppeltje. Paul is op een leeftijd van ongeveer een half jaar (geboren rond mei 2019) in de opvang binnen gebracht met een grote groep. Lasagne is geboren op 02-09-2019. Paul heeft een afwijking in zijn hoofd waardoor hij regelmatig vreemde bewegingen maakt met zijn kop en ondanks dat redt hij zich er goed. Ze kunnen het erg goed vinden en we geven ze graag samen een goed huisje.

Speedy en Gonzolas

Speedy en Gonzoles zijn 2 lieve beren van ongeveer een jaar oud. Ze zijn samen met een grote groep binnengebracht en zijn nu samen opzoek naar een nieuw huisje. Ze vinden alles nog vrij spannend en hebben veel aandacht nodig om rustiger te worden.

Wesley en Sneijder

Wesley en Sneijder zijn 2 knappe beren van ongeveer een jaar oud. Ze zijn met een grote groep binnengebracht en we herplaatsen ze nu graag met zijn tweetjes.  Ze vinden de meeste dingen nog wel een beetje spannend, maar wennen al heel erg aan mensen.

Yara

Yara is een zeugje van ongeveer 2 jaar oud.
Ze is een lunkarya, hierdoor vraagt haar vacht wat meer onderhoud.

Poppy&Emmylou

Poppy en Emmylou zijn twee zeugjes.
Poppy is een lilac-witte coronet, ze heeft lang haar en moet regelmatig gekamd en geknipt worden. Ze is geboren in oktober 2017. Emmylou is de dochter van Poppy. Ze is een gekruinde dame geboren op 4 juli 2019. Graag gaan ze samen op zoek naar een nieuw huisje waar ze samen met een gecastreerde beer kunnen samen wonen.

Passoa

Passoa is een zeugje van juli 2018.
Het is een stevige dame met lang haar, het is namelijk een lunkarya.

Mellow

Mellow is een gecastreerde beer van september 2018.
Hij zit nu in een grote groep en neemt zijn taak als leidende beer heel serieus.