Blogs en nieuwsberichten

Jesse, Kim, Wilma en Vlammetje

Jesse, Kim, Wilma en Vlammetje hebben alle vier iets gemeen namelijk hun naaktheid. Deze vier skinnies hebben een hechte band en willen daardoor ook graag bij elkaar blijven. Jesse is een castraat uit januari 2020. De dames komen allemaal uit begin 2021.

Daan

Daan is een castraat uit april 2021. Deze verlegen beer schuilt graag achter zijn grootte flaporen maar komt zeker zijn hangende lipje laten zien als er eten in het spel is

Sjors

Sjors is een castraat uit april 2021. Sjors is een langzitter die vrij rustig is en kan goed met de dames overweg

Sjonny

Sjonny is een knappe castraat uit april 2021. Sjonny zit al het grootste gedeelte van zijn leven in de opvang en zou nu graag een eigen huisje willen. Deze haarbal is een stoere beer die vrij tam is

Stevie

Stevie is een gecastreerde beer van ongeveer een jaar oud. Deze knappe man heeft helaas chronische luchtwegproblemen die erger worden bij stres. Stevie heeft daardoor een rustige stabiele omgeving nodig

Barry

Barry is een gecastreerde beer van juni 2021 die al een langere tijd de opvang thuis noemt. Er wordt vaak langs hem gelopen door zijn intense blik. Hij is gewoon erg bang dat hij wordt overgeslagen met voeren.

Celia en Jimmy

Celia en Jimmy zijn een jong koppel die alles nog erg spannend vinden. Als ze denken dat er niemand naar ze kijkt vinden ze het erg leuk om op avontuur te gaan. Ook maken ze wel eens contact met de buren door op huisjes met elkaar te neuzen.

Ko

Ko is een verlegen castraat van 2 jaar. Ko heeft een dappere zeug nodig om met haar de wereld te ontdekken

Mara

Mara is een schattig pluizig zeugje uit februari 2022 die alles nog spannend vindt.

Trevor

Trevor is een rustige castraat uit augustus 2021. Trevor is een echte ladies man en is erg vriendelijk naar de dames

Spekkie en Coco

Spekkie en Coco zijn een leuk beren koppel uit juli 2020. Ze zijn afgestaan ivm allergiën. Spekkie vindt het nog erg spannend om opgepakt te worden en laat dit ook horen.

Viking en Kai

Viking en Kai zijn twee gecastreerde beren uit augustus 2021. Ze zijn erg leuk samen en zitten graag bovenop huisjes zodat zij alles goed in de gaten kunnen houden. Je weet maar nooit wanneer er tomaat uit de lucht komt vallen

Coco en Crockey

Coco en Crockey zijn twee kanppe beren  van 1,5 en 1 jaar, die zijn afgestaan vanwege allergieën. Ze zijn er leuk met elkaar en zijn ook vrij rustig

Yoko

Yoko is een alpaca zeugje van ongeveer Juni 2017, i.v.m. overlijden van haar maatje en haar leeftijd mag ze in het caviadorp van haar oude dag genieten.

Pip

Pip is geboren in 2018, ze heeft chronische blaasproblemen.

Moon

Moon is een US-teddy dame van 1,5 jaar oud. Deze dame weet wat ze wil en zoekt daarom een knappe man dat haar alles geeft dat ze nodig heeft.

Simone

Simone is een lieve crème gladhaar zeug van januari 2021. Simone is nog een beetje timide en moet nog uit haar schulp kruipen. Met een leuk maatje moet dit helemaal goed komen.

Ranja

Ranja is een jong zeugje die veel ruimte en vrijheid gewend is. Daarom hebben we besloten haar in het dorp te houden. Ze is geboren in 2019.