Blogs en nieuwsberichten

Bloem, Pien, Minion en Rasmus

Bloem, Pien, Minion en Rasmus zijn samen een leuk koppel bestaande uit 1 castraat met 3 zeugjes. Ze zijn apart van elkaar binnengebracht, maar omdat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden plaatsen we ze graag samen uit. Hun leeftijd varieert van 1 tot 1,5 jaar oud.

Sven, Olaf en Kristoff

Sven, Olaf en Kristoff zijn 3 identieke beren van maart 2019. Het zijn broertjes en kunnen het erg goed met elkaar vinden. Graag plaatsen we ze met zijn 3en uit. Ze zijn erg lief en eventueel geschikt voor kinderen.

Dino en Boy

Deze lieve kerels zijn 2 broertjes van een al wat hogere leeftijd, ze zijn namelijk al 4,5 jaar oud. Ze zijn binnengebracht omdat er weinig meer naar werd omgekeken en ze eigenlijk te weinig aandacht kregen. Graag geven we ze samen nog een goed laatste huisje.

Maantje

Maantje is een mooi zeugje van ongeveer 1 jaar oud. Ze vindt veel dingetjes nog wel spannend en heeft wat meer tijd nodig om te wennen. Graag plaatsen we haar uit met een castraat en eventueel 1 of meerdere zeugjes.

Marley

Marley is een knappe gecastreerde beer van ongeveer juli 2017. Hij is gecastreerd op 04-01-2020 en kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en eventueel geschikt voor kinderen.

Fromage

Fromage is een schattige pluis van januari 2019. Hij is gecastreerde beer op 11-01-2020 en kan vanaf 11-02-2020 bij zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en eventueel geschikt voor kinderen.

Polo

Polo is een jong gecastreerd beertje van november 2019. Hij is gecastreerd op 23-01-2020 en kan vanaf 23-02-2020 bij zeugjes worden herplaatst. Hij is met een grote groep binnen gebracht en vind nog veel dingen erg spannend. Met genoeg tijd zal hij zeker tammer worden

Sjaki

Sjaki is een schattige pluizenbol van ongeveer juni 2019. Hij is gecastreerd op 04-01-2020 en kan vanaf 04-02-2020 bij zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en geschikt voor kinderen. Graag plaatsen we hem bij 1 of meerdere zeugjes uit

Colette

Colette is een jong zeugje van ongeveer juli 2019. Ze is met een grote groep binnen gebracht en vind veel dingen nog vrij spannend. Graag herplaatsen we haar met een castraat en 1 of meerdere zeugjes.

Zoë

Zoë is een jong zeugje van ongeveer juli 2019. Ze is met een grote groep binnen gebracht en vind veel dingen nog vrij spannend. Graag herplaatsen we haar met een castraat en 1 of meerdere zeugjes.

Nikki

***GERESERVEERD***

Nikki is een lief zeugje van juli 2015. Ze is in de opvang gekomen omdat haar maatje overleden was en haar eigenaren er liever niet weer 1 bij wilden. Nu zoeken we een goed huis voor haar met 1 of meerdere maatjes

Cateau

Cateau is een knap zeugje van ongeveer juni 2018. Ze is met een groepje van 9 anderen binnen gebracht en vind veel dingetjes nog wel spannend. Graag plaatsen we haar uit met een castraat en eventueel 1 of meerdere zeugjes

Elize

Elize is een schattig zeugje van ongeveer mei 2019. Ze is met een grote groep binnen gebracht en vindt veel dingen nog wel spannend. Graag geven we haar een nieuw huisje met een castraat en eventueel 1 of meerdere zeugjes

Faya

Faya is een nog wat verlegen zeugje van juni 2018. Ze vindt veel dingen nog spannend en is met een groepje van 9 andere caviaatjes binnengebracht. Graag herplaatsen we haar met een castraat en eventueel 1 of meerdere zeugjes

Beer

***GERESERVEERD***

Beer is een enthousiaste en jonge beer van ongeveer 6 maand oud in december 2019. Hij is gecastreerd op 04-01-2020 en kan vanaf 04-02-2020 bij zeugjes worden herplaatst. Hij vindt alles erg interessant en brengt zeker leven in het verblijf.

Buzzer

Buzzer is een jong gecastreerd beertje en is geboren op 19-11-2019. Hij is gecastreerd op 23-01-2020 en kan vanaf 23-02-2020 bij zeugjes worden herplaatst. Hij heeft een aangeboren scheef kopje en kan zich hier gelukkig goed mee redden. Hij is nog wat schuw, maar zal met genoeg tijd zeker kunnen wennen.

Missy

Missy is een schattig zeugje van ongeveer oktober 2018. Veel dingen vindt ze nog wat spannend en zal wat tijd nodig hebben om te wennen. Bij andere cavia’s kan ze soms wat vel zijn, daarom herplaatsen we haar graag bij 1 gecastreerde beer die haar wat onder de duim kan houden

Bert en Ernie

Bert en Ernie zijn 2 knappe beren van ongeveer 2-3 jaar oud in januari 2020. Ze zijn in de opvang gekomen in verband met ziekte van het baasje en ze er niet langer voor konden zorgen. We zoeken nu een goed huisje voor ze waar ze alle knuffels krijgen die ze verdienen.

Jack en Jones

Jack en Jones zijn 2 schattige beertjes van ongeveer juli 2018. De jongens zijn vermoedelijk broertjes en geven we graag samen een huisje. Ze vinden veel dingen nog wat spannend, maar met veel aandacht zullen ze zeker wennen.

Snuf en Minky

Snuf en Minky zijn 2 schattige konijnen van geschat 2 jaar oud in januari 2020. Het zijn 2 vrouwtjes en vermoedelijk zusjes. Hun eigenaar kon niet goed meer voor ze zorgen en ze zijn daarom ook bij ons in de opvang gekomen. Ze vinden veel dingen nog wel wat spannend, maar gaan al snel op onderzoek uit. Graag geven we ze samen een leuk huisje.