Blogs en nieuwsberichten

Toeter & Miep

**Gereserveerd**

Dit lieve duo zijn Toeter & Miep, Miep is de lilac met witte zeug ( Links) en Toeter is de zwart met witte Castraat. Samen zijn ze een ijzersterk duo en zijn ze maar liefst 6 jaar oud. Graag zouden ze samen de laatste jaren willen doorbrengen in een eigen huisje waar ze verwent worden met snackjes en liefde.

Monchou

**Gereserveerd**

Dit statige mannetje is Monchou, Hij is een driekleur gladhaar van 1 jaar oud en staat zijn mannetje. Hij is een beetje bijdehand en arrogant maar wel een knappe verschijning. Onlangs is hij gecastreerd en mag binnenkort bij dames wonen. Vanaf 12-10-23 is hij klaar om te verhuizen. Wel is hij alvast te reserveren.

Atlas

Atlas is een witte CH-teddy van 8 maanden oud. Hij heeft een erg rustig karakter en vind eigenlijk alles wel goed. Hij ligt vaak goede dutjes te doen in het midden van zijn verblijf. Onlangs is hij gecastreerd en wil hij daarna graag gezelschap van de dames. Hij mag vanaf 12-10-23 bij de dames. Atlas is alvast te reserveren.

George

Deze knappe verschijning heet George, hij is een rode gladhaar geboren in januari 2023. George is een aanwezig typje, tikkeltje nieuwsgierig en mag graag zijn buren uitdagen. Hij is onlangs gecastreerd en mag vanaf 12-10-23 bij de dames, Wel is hij alvast te reserveren.

Max , Cajtek & Bolek

** Gereserveerd **

Dit vrolijke Trio zijn Max, Cajtek & Bolek. Van Links naar rechts: Bolek is een driekleur met een kruintje van 1,5 jaar oud, Max is een zwart met bruine ch-teddy mix van 6 maanden oud en Cajtek is een zwarte witte gladhaar van 1 jaar oud. Deze drie beertjes vinden het erg gezellig met zijn 3tjes en willen daarom ook graag met zijn 3tjes verhuizen.

Beer

Beer is een crème Ch-teddy geboren in mei 2023. Zijn vacht zit iets netter in de plooi dan bij zijn broertje Ted ook is hij iets meer zelfverzekerder. Helaas vinden ze elkaar niet echt aardig en zijn ze gecastreerd. Beer mag vanaf 12-10-23 bij de dames. Wel is hij alvast te reserveren.

Armani

** Gereserveerd **

Waar de meeste cavia’s denken heb je hun weer met de foto’s denkt Armani Yess ik mag weer schattig zijn voor de lens, en kijk nu eens na het resultaat! Schattiger dan dit kan Armani niet kijken. Hij is een choco ch-teddy van 2 jaar oud en weet heel goed dat hij schattig is. Onlangs is hij gecastreerd en mag hij van 12-10-2023 bij de dames, wel is hij alvast te reserveren.

Ted

** Gereserveerd **

Dit Bolletje wol is Ted, hij is een crème CH-teddy en geboren in mei 2023. Hij is nog een beetje verlegen maar begint langzaam meer praatjes te krijgen, Verder is hij zachtaardig en vriendelijk. Hij is onlangs gecastreerd en mag vanaf 12-10-2023 bij de dames. Wel is hij alvast te reserveren.

Pico

**Gereserveerd**

Pico is een jong beertje geboren op 30-04-2023, Hij is een driekleur met voornamelijk veel rood en wit en heeft een Ridgeback. Hij is binnen gebracht met zijn broertjes maar helaas klikt het niet tussen de mannen. Hij is onlangs gecastreerd en mag vanaf 12-10-2023 bij de dames, wel is hij alvast te reserveren.

Puck

Puck is een jongeman geboren op 30-04-2023, Hij is een driekleur man met voornamelijk wit en rood en een Ridgeback. Hij is samen met zijn broertjes binnen gebracht maar helaas klikte het niet tussen de 3. Hij is inmiddels gecastreerd en mag vanaf 12-10-2023 bij de dames. Wel is hij alvast te reserveren.

Paco

Paco is een jongeman geboren op 30-04-23. Paco is een driekleur man met een Ridgeback. Hij is samen binnen gebracht met zijn 2 broertjes maar helaas klikt het onderling niet goed. Daarom is besloten om de heren te castreren en mag Paco vanaf 12-10-23 bij de dames. Hij is alvast te reserveren.

Bobbie

*Gereserveerd**

Dit ondeugende kleine mannetje is Bobbie, Hij is een gladhaar driekleur van ongeveer 3 maanden oud. Hij is een echte drukte maker maar wel super schattig en misschien een tikkeltje bijdehand. Bobbie is onlangs gecastreerd en mag vanaf 12-10-2023 bij dames wonen, wel is hij alvast te reserveren.

Felix

Deze goede pluizenbol is Felix, Hij is een Solid zilveraqouti ch-teddy van 10 maanden oud. Hij heeft een een typisch teddy karakter, een zachtaardige goedzak. Onlangs is hij gecastreerd en is zijn dagen aan het aftellen tot hij gezelschap mag hebben van de dames. Hij mag namelijk vanaf 22-09-23 bij de dames, maar is wel alvast te reserveren.