Blogs en nieuwsberichten

Tim, Tom & Tobias

Deze 3 gecastreerde cavia’s zijn super lief samen en super energieke speel maatjes.

Voorstel ronde!

Tim (midden) is een zilveragouti witte cavia van 1 jaar en 1 maand.

Tom (rechts) is een goudagouti borstel van 1 jaar en 1 maand.

Tobias (links) is een 3 kleurige gladhaar van 8 maanden.

Deze 3 toppers kunnen alleen met zijn 3en worden opgehaald neemt u ze mee naar huis?

Ricardo

Ricardo (zilveragouti-wit) is een echte drukte maker van 8 maanden oud. Ricardo is gecastreerd op 16 juli en kan nu dus bij andere zeugjes. Verder is Ricardo een erg lieve cavia.

Bakkel

***Gereserveerd**

Bakkel is een gecastreerde 3 kleurige cavia van 8 maanden oud. Bakkel is zeer rustig in de omgang en kan goed met andere cavia’s.

Oraia

***Gereserveerd***

Oraia is een erg rustige cavia wat erg fijn is voor mensen die voor het eerst een cavia nemen of nog niet zoveel ervaring hebben. Oraia is een zeer vriendelijke cavia tegenover mensen en andere cavia’s. Geeft u deze lieverd een nieuw thuis?

Ginny

***Gereserveerd**

Ginny is een beetje een dominant vrouwtje naar andere zeugjes en kan het best met een gecastreerde beer geplaats worden. Ze is ongeveer 3 jaar. Verder is het een erg mooie cavia met een leuk kapsel en zeer lief in de omgang.

Sip & San

Sip ( 1 jaar) & San (1 jaar) zijn een erg leuk duo. Ze zijn zeer sociaal en nieuwsgierig. Verder nog een beetje angstig in de omgang met mensen maar dat komt na mate van tijd zeker goed. Het zijn twee beertjes.

Pito

Pito is een erg lieve en sociale beer die graag een nieuw huisje zoekt. Het is een echte knuffel cavia die goed is in de omgang met kinderen. Pito is 6 maanden oud en gecastreerd geeft u Pito een liefdevol huis?

Jarrod

Jarrod (1 jaar een 8 maanden) is een gecastreerde cavia, nog wel een beetje bang maar zeker lief.

Maurits.kaylie,danique

Dit gezellige trio zijn een stelletje drukte makers maar erg lief en nieuwsgierig.
Maurits (5 maanden) is de goudagouti – witte teddy (rechts op foto) die gecastreerd is.
Kaylie (1 jaar en 1 maand) is de witte borstel en een vrouwtje ( links op foto)
Danique (7 maand) is de Borstel in het midden ook een vrouwtje.
Ze zijn opzoek naar een leuk huisje met zijn 3en samen.

Noortje en Tinus

**Gereserveerd**

Noortje en Tinus zijn een erg schattig duo. Noortje (goudagouti) is een echte knuffel cavia en Tinus ( 3 kleur) is nog een beetje voorzichtiger maar die komt daar zeker wel. Deze cavia’s zijn erg geschikt voor kinderen. Tinus is een gecastreerde beer van één jaar en 4 maanden oud. Noortje is zeugje van één jaar en 2 maanden oud. Neemt u dit leuke duo mee?

Diana

**Tijdelijk niet herplaatsbaar

Diana is een erg lieve cavia wel een beetje bang maar met wat liefde en aandacht komt dit zeker goed. Diana is 4 maanden oud en erg nieuwsgierig verder is ze erg sociaal naar andere cavia’s.

Frida

***Gereserveerd**

Frida is een erg mooie en lieve cavia van 5 maanden oud. Frida kan erg goed met andere cavia’s en is makkelijk in de omgang. Frida is erg geschikt voor kinderen. Geeft u Frida een mooi huisje?

Micky

Micky is een erg lieve gecastreerde beer van nu een jaar en 7 maanden. Verder is Micky een erg lieve en sociale beer die goed met andere cavia’s kan en erg nieuwsgierig.

Kuifje

Kuifje is een oude castraat van ruim 6 jaar, hij is geboren in April 2015.

Deze vrolijke man is een echte lieverd! Hij krijgt graag een kriebel in zijn kruintje.

Bear

Bear is een castraat van Maart 2017, hij is alleen over gebleven.

Siep

Siep is een zeug van November 2015. Ze heeft actieve talgklieren en eierstokcystes en hierdoor niet herplaatsbaar.

Pablo

Pablo ie een castraat van November 2016. Hij mag i.v.m. leeftijd in het dorp blijven wonen samen met Siep

Remy & Fleur

Fleur de rood-witte (8 maanden oud) en Remy de gladhaar(1 jaar en 4 maanden oud) zijn een erg leuk en rustig duo. Ze vermaken zich samen prima en zijn erg geschikt voor kinderen. Ze moeten echter wel als duo worden gehaald. Geeft u deze mooie cavia’s een liefdevol thuis?

Jan

Jan is een 3 kleurige cavia met veel energie. Die op dit moment populair is onder de dames in het verblijf waar die nu zit. Jan is een gecastreerd mannetje geboren in maart 2021. Jan is nog wel een beetje schuw maar als je hem eenmaal vast hebt vind die het wel prima. Geeft u Jan een nieuw liefdevol thuis?

Buffy

Buffy is een erg sociale cavia tegenover zijn soortgenoten, maar nog een beetje mensen bang maar met veel liefde weten wij zeker dat dit helemaal goed komt. Buffy is iets ouder als 9 maanden en een gecastreerd beertje. Hij valt zeker op met zijn leuke vacht en we hopen dan ook zeker dat Buffy snel een nieuw huisje krijgt.