Herplaatslijst

 • Teun is een zwart witte sheltie van ongeveer 1 jaar oud. Hij vind alles nog heel erg eng en zal veel liefde en geduld nodig hebben om uit zijn schulp te kunnen kruipen. Hij is onlangs gecastreerd en mag vanaf 8-6-23 bij de dames.

 • Deze driekleur lunkarya is Splinter, Hij is geboren in juni 2022 en zou graag zijn eerste verjaardag in zijn eigen huis vieren. Splinter is onlangs gecastreerd en moet nog even wachten om bij de dames te mogen. Hij mag vanaf 8-6-23 bij de dames.

 • Dit leuke duo zijn Sophie en Fien, 2 zeugjes van 3 jaar oud. Sophie is de zilveragouti met wit gladhaar en Fien is de driekleur Us-teddy. Ze zijn beide erg lief en klein van stuk. Ze verhuizen enkel samen en naar of met een castraat.

 • Deze knappe man is Teddy, Teddy is een dierkleur gladhaarmix van ongeveer 2 jaar oud. Hij verblijft al bijna een jaar in de opvang en vind het inmiddels de hoogste tijd om te verhuizen naar een eigen huisje. Teddy is een lieve en rustige cavia die goed overweg kan met de dames.

 • Deze lange zwart met grijze lokken behoren tot Dirk-jan, Hij is een Peruviaan van bijna 3 jaar oud. Hij is gecastreerd en heeft een fijn leventje met zijn dame. Dirk-jan heeft wel een klein mankementje en dat is dat zijn anaalklieren af en toe verstopt raken.

 • Dodo is een zilveragouti met witte lunkarya van ruim 2,5 jaar oud. Hij is een lieve castraat dat goed is voor zijn dames. Hij is binnen gekomen samen met 110 anderen en verblijft al een tijdje bij ons. Inmiddels is hij helemaal klaar om naar zijn nieuwe huisje te gaan.

 • Deze crème teddy mix is Alberto, hij verblijft al bij ons sinds augustus 2022 en is bijna 1 jaar oud. Hij is een rustige man, die alles eigenlijk wel goed vind wat om hem heen gebeurd. Hij wil graag samen wonen met een of meerdere leuke dames.

 • Jasper is een ch-teddy met een kleur pallet bestaande uit choco/lilac creme en wit. Je zou het niet zeggen maar deze knappe man is 3 jaar oud. Hij is onlangs gecastreerd en gaat inmiddels met zijn dames de avonturen aan.

 • Bobbie en Diego zijn naar ons gebracht na het overlijden van hun baasje, De heren zijn 1,5 jaar oud en sheltie. Bobbie is rood met wit en Diego is een driekleur. Na deze verdrietige periode willen beide heren graag samen verhuizen naar een nieuw huisje.

 • Dit leuke heren duo zijn Snoes en Snake. Snoes is de lunkarya driekleur geboren in januari 2023 en Snake is lilac lunkarya geboren in augustus 2022. Ze kunnen goed met elkaar overweg en hebben het gezellig. Ze verhuizen alleen samen naar hun nieuwe huisje.

 • Deze crème met witte Peruviaan is Jeroen, hij is bij ons geboren in oktober 2023, zijn broertje is helaas overleden en een nieuw vriendje vond hij niet leuk. Daarom is hij onlangs gecastreerd en mag nu de rest van zijn leven door brengen met een leuke vriendin. Jeroen is een kleine man met een groot persoonlijkheid maar wel een klein hartje.

 • Jan is een al wat oudere man van 4 jaar oud, Maar is wel een hele knappe verschijning. Onlangs is hij gecastreerd en mag na 4 jaar eindelijk de rest van zijn leven door brengen met een leuke dame of dames.

 • Joseph is een witte lunkarya die al een tijdje bij ons verblijft. Hij had een moeilijke start qua gezondheid, maar is inmiddels gezond genoeg om te kunnen verhuizen. Hij is ongeveer 2 jaar oud, en onlangs gecastreerd.

 • Deze man is Kiwi, Hij is een rood, witte met goudagouti borstel van ongeveer 2,5 jaar oud. Hij is bij ons gebracht na het overlijden van zijn vriendje. Inmiddels is hij gecastreerd en mag hij gezelschap hebben van een dame of dames.

 • Deze meneer is Pim, Hij is een lunkarya van ongeveer 1 jaar oud. Pim vind de wereld nog heel erg eng en is opzoek naar een huisje waar hij alle tijd krijgt om uit zijn schulp te kunnen kruipen natuurlijk met 1 of meerdere dames aan zijn zijde.

 • Dit lieve snoetje is Joep, hij is gladhaar rood met witte castraat van ongeveer 1 jaar oud. Joep is onlangs gecastreerd en mag inmiddels gezelschap ervaren van een leuke dame of dames. Hij vind alles nog wel een beetje spannend en zal even tijd nodig hebben om zijn draai te vinden bij zijn nieuwe baasje.

 • **Gereserveerd** Momenteel verblijven er 5 jonge konijntjes bij ons in de opvang. Ze zijn van maart 2023, ze kunnen als groep herplaatst worden, of individueel bij een gecastreerde ram. Het gaat om 4 dames en een rammetje, de ram is 8-5-23 gecastreerd en mag vanaf 8-6 terug bij z’n zusjes. Voor meer foto’s; https://dierenasiels.com/dier/0884974F-A654-8105-7E8ADD00491B3D3E

 • Deze lieve man is Roan, Hij is een us-teddy zilveragouti geboren op 10-1-2021. Roan vind alles nog erg spannend en zal liefde en geduld nodig hebben om uit zijn schulp te kunnen kruipen met een leuke dame aan zijn zijde zal dit vast een stuk sneller gaan. Onlangs is hij gecastreerd en mag vanaf 27-4-23 bij de dames. Hij is wel alvast te reserveren.

 • Deze twee heren zijn Laurel en Hardy, ze zijn samen een leuk duo. Laurel is de volledige crème teddy mix ( links op de foto) en Hardy is de creme met zwart Peruviaan ( rechts op de foto). Beide heren zijn tegen een jaartje oud en verhuizen graag samen naar hun baasje,

 • Deze lieve man is Olly. Hij is +/- 1 jaar oud en onlangs gecastreerd. Olly is een lunkarya met witte en lilac lokken. Momenteel zit hij samen met Handsome waar hij het erg goed mee kan vinden. Daarom mogen ze ook samen verhuizen.

 • Zijn naam zegt het al, maar wat is hij knap met zijn mooie lange lilac en witte lokken. Deze zelfverzekerde Handsome is +/- 1 jaar oud. Hij is onlangs gecastreerd en zit momenteel samen met Olly. Samen zijn ze een erg leuk duo en mogen daarom ook samen verhuizen.

 • Deze twee pluizenbollen zijn Herman en Harold, beide heren zijn geboren in juli 2020 en lunkarya. Herman is choco met wit en Harold is choco crème met wit. Beide hebben ze een chronische longproblemen, maar dit maakt ze met de lange lokken niet minder leuk!

 • ** Tijdelijk niet beschikbaar** Deze twee knappe heren zijn in het bos gevonden en daarna na de opvang gebracht, ze kunnen het samen goed vinden. Beide zijn geschat op een paar maandjes oud ( ongeveer juli 2022). Benjamin is de goudaqouti rood en Pascal de solid goudaqouti met witte stip op de neus.

 • Dit leuke duo zijn Appel en Lemon. Appel is een dierkleur langharige castraat van ruim 2,5 jaar oud waarvan hij al meer dan 1,5 jaar in de opvang verblijft. Aan zijn zijde heeft hij Lemon een crème gladhaar zeug uit juli 2021. Lemon verblijft ook al bijna een jaar in de opvang. Samen zoeken ze een nieuw huisje.

 • **Tijdelijk niet herplaatsbaar** Deze lieve schat is Bubbels, Bubbels is een castraat en gek op aandacht, hij is nieuwsgierig en zoekt de mens echt op. Hij houd van kriebels onder zijn kin en achter zijn oortje. Hij moet nog wel even wachten tot 3-2-23 om bij de dames te mogen.

 • Deze mooie mannen zijn ongeveer 1 jaar oud. Beide hebben ze een knap kapsel wat misschien af en toe een beetje geknipt moet worden. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en zoeken daarom samen als duo een huisje.

 • Jan (zwart/bruin) en Max (wit) zijn een jong berenkoppel. Ze zijn een vrolijk en lawaaierig stel . Jan is geboren in mei 2022 en Max in augustus 2022.