Herplaatslijst

 • ** Gereserveerd** Onlangs is er in de opvang een groepje Syrische hamsters binnen gekomen. Ze zijn gedumpt in de nacht met zijn allen voor de dierenwinkel. Zo ook Sir Hamilton, Sir Hamilton is een leuke heer met een fluffy kapsel. Hij is handtam en vind als hij eenmaal de kans heeft gekregen rustig wakker te worden oppakken niet erg. Let op Syrische hamsters leven Solitair

 • Onlangs is er in de opvang een groepje Syrische hamsters binnen gekomen. Ze zijn gedumpt in de nacht met zijn allen voor de dierenwinkel. Zo ook Speedy, Speedy is een leuke dame die zoals haar naam al vermoeden doet, behoorlijk snel is. Ze is handtam en vind als ze eenmaal de kans heeft gekregen rustig wakker te worden oppakken niet erg. zodra dracht is uitgesloten mag Patty verhuizen. Let op Syrische hamsters leven Solitair

 • Onlangs is er in de opvang een groepje Syrische hamsters binnen gekomen. Ze zijn gedumpt in de nacht met zijn allen voor de dierenwinkel. Zo ook Patty, Patty is een leuke dame die gek is op eten. Ze is handtam en vind als ze eenmaal de kans heeft gekregen rustig wakker te worden oppakken niet erg. zodra dracht is uitgesloten mag Patty verhuizen. Let op Syrische hamsters leven Solitair

 • Max is een knappe en leuke beer van ongeveer 3 jaar oud. Hij is nieuwsgierig en vind aandacht op zijn tijd helemaal niet erg. Andere beren vind hij niet leuk daarom is hij onlangs gecastreerd. Mag mag vanaf 30-6-24 gezelschap van de dames en daarna mag hij ook verhuizen.

 • *Tijdelijk niet herplaatsbaar Deze twee vrolijke en nieuwsgierige heren zijn Gert en Sammie. Gert is de rood wit borstel, hij is geboren in september 2023. Sammie is de sheltie lilac rood wit van ongeveer 3 jaar. Vooral sammie is heel nieuwsgierig naar zijn omgeving en trekt daarin Gert steeds vaker mee. Ze zoeken samen een nieuw baasje.

 • Dancer en Dexter zijn samen binnen gekomen met nog 44 andere beren die het onderling niet gezellig hadden. Dancer en Dexter kunnen het met zijn tweetjes gelukkig wel erg goed vinden. Dancer is een zwart met witte teddy mix en Dexter is de choco met rode borstel/peruviaan mix. De heren vinden alles nog steeds erg spannend en zullen daarom tijd nodig hebben om te wennen in hun nieuwe huisje.

 • Deze twee gezellige mannen zijn helemaal klaar om samen te verhuizen naar hun nieuwe huis. Bram is de gecastreerde gladhaar rechts en Daan is de US-Teddy links. Beide mannen zijn gecastreerd, maar zijn als duo erg leuk samen.

 • Teddy is een echte bruine teddybeer die een maatje zoekt om lekker te knuffelen. Hij is gecastreerd en kan direct bij een dame geplaatst worden. Teddy is 1 a 2 jaar oud en houdt van paprika!

 • Soof heeft een mooie kruin op haar kop, verder heeft ze een mooie crème kleur vacht. Soof houdt ervan om de baas te zijn, maar als je naar haar kijkt kun je haar niet weerstaan. Soof is juni 2019 geboren en heel selectief in haar partnerkeuze. Ze is bij ons in de opvang gevallen voor de jongere Barry, hem vindt ze erg leuk. Ze zullen vanaf nu ook alleen als duo verhuizen.

 • **Tijdelijk niet herplaatsbaar De nieuwsgierige Binky had wat pech met o.a. een wondje op zijn kont, maar hij is weer helemaal aan het opbloeien. Deze borstelmix met een beetje choco kleur op zijn hoofd is op 23 maart gecastreerd en kan dus direct bij een knappe dame. Wie wil hem vergezellen?

 • Barry is een mooie wollige CH-teddy man die hier vanaf eind vorig jaar al is. Zijn kleurtjes zijn zwart, wit en crème en hij is 1,5 jaar. Barry kijkt even de kat uit de boom, maar voor wat lekkers is hij zeker te porren. Soof heeft Barry uitgekozen als grote liefde, dit duo zal dan ook alleen nog maar als koppel verhuizen.

 • Karel is een Peruviaan die de haartjes iets in de war heeft. Karel komt ook uit de grotere groep waardoor hij eerst een tijdje heeft moeten herstellen, in de tussentijd is hij gecastreerd en inmiddels genezen om te kunnen verhuizen, met of naar een of meerdere leuke dames. Karel vindt mensen steeds minder spannend worden. Met een beetje geduld, liefde en goede snackjes moet het helemaal goed komen.

 • Deze lange lokken behoren tot Harry. Harry is een van de beren uit een grotere groep en is inmiddels gecastreerd en hersteld van zijn verwondingen, waardoor hij opzoek mag naar een huisje met een leuke dame of wie weet wel meerdere dames. Hij vind alles nog wel spannend maar het gaat de goede kant op.

 • In de opvang zijn hele leuke en lieve campbelli hamsters binnen gebracht. Er zijn nog 3 mannen opzoek naar een nieuw huisje. Twee mannen zijn geboren op 11 februari en zitten samen met hun vader. De drie mannen zijn halfbroertjes, waarvan één man geboren op 22 maart en de andere twee mannen op 1 april. twee zijn zwart met een beetje wit, en 1 man is bruin van kleur. Campbelli’s zijn sociaal waardoor het mogelijk is om ze met meerdere samen te houden.

 • Een vreemde eend in de bijt, dat is Bas wel. Met die lange oren en grote voeten. Dagelijks huppelt hij vrolijk los door de opvang. Ondertussen heeft hij een knappe voedster aan de haak geslagen, Mollie. Bas is bij ons gekomen omdat een vrijwilliger hem had gevonden op de camping. Hij liep daar los en was vrij makkelijk te vangen. Maar een baasje meldde zich niet. in de opvang is hij gecastreerd en begon het wachten op een dame. Toen deze zich maar niet meldde, hebben we Mollie voor hem opgehaald. Ze is dan wel een stuk groter dan Bas, toch zijn het dikke maatjes. Daarom plaatsen we ze graag als koppel uit. Wie biedt deze vriendelijke vriendjes een mooi huis met voldoende ruimte?

 • Nog zo’n leuke borstel uit de berengroep. Ook Joep vond het hier niet ze gezellig en is ondertussen gecastreerd. Hij zou via deze weg graag een leuke date vinden. In het echt kennismaken is nog wel wat spannend, maar samen is zo veel gezelliger dan alleen. Ben/Ken jij een leuke zeug die wel een witlofje zou willen delen met onze Joep?